Muğla'da Şehit Aileleri ve Gazilere Ziyaret

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Ali Akkuzu, Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti.

Akkuzu ve beraberindekiler, Seydikemer ilçesine bağlı Alaçat köyünde bulunan Şimşek Ailesi ile Kayadibi köyündeki Zorlu Ailesi'ne ziyaret gerçekleştirdi.
Müdür Akkuzu, ziyarette yaptığı konuşmada, devlet ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini söyledi.

Fethiye ve Seydikemer ilçelerindeki şehit ve gazi yakınlarının istihdamı konusunda 3 Haziran'da Yaka köyünde bilgilendirme toplantısı yapacaklarını belirten Akkuzu, şöyle konuştu:
"Bugün herkes bu devletin çatısı altında, ay yıldızlı bayrağımızın altında Türkiye Cumhuriyeti'nde huzur içerisinde yaşıyorsa bunu şehit ve gazilerimize borçlu. Biz bu vesileyle şehitlerimizin bize emanet olan annelerini, babalarını, ağabeylerini, kardeşlerini ziyaret ediyoruz. Muğla Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü olarak her zaman şehit yakınlarımızın yanındayız."
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren şehit babası Mustafa Zorlu ise şehit ailesi olmanın onurunu ve gururunu taşıdıklarını ifade etti.

Akkuzu ve beraberindekiler daha sonra ilçede yaşayan gazilerle bir araya geldi.
Kaynak: AA