Kiraladıkları Evde Ectacy Satan Karı-koca Yakalandı

Bursa’da kiraladıkları bir evde ectacy sattığı öğrenilen karı-koca narkotik polisinin yaptığı operasyonda gözaltına alındı.

Kiraladıkları Evde Ectacy Satan Karı-koca Yakalandı
Ayrıca ekipler, yaptıkları bir başka operasyonda da 4 bin 925 adet ectacy ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre olay merkez Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi’nde meydana geldi. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Görükle Mahallesi’ndeki bir evde uyuşturucu satıldığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine evin etrafını takibe alan ekipler, içeriden çıkan şahısların ifadesini aldı. Alınan bilgiler doğrultusunda Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan arama izni alan ekipler, eve yapılan operasyonda ayakkabılıkta 28 adet ectacy ve 43 gram bonzai ele geçirdi. Olayla alakalı H.G. (34) ve eşi H.G. (26) gözaltına alındı. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen karı-koca tutuklandı.

4 BİN 925 ADET ECTACY ELE GEÇİRİLDİ
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, M.P. (37)'nin İstanbul’dan yüklü miktarda ectacy getirdiği ve bunları torbacı diye tabir edilen satıcılara satacağı bilgisine ulaştı. Merkez Osmangazi ilçesi Çarşamba Mahallesi’ndeki M.P.'nin iş yeri önünde beklemeye başladı.

Y.B. (38), Y.Ç. ile M.P. polisi fark etmesi üzerine otomobillerine atlayan 3 şüpheli kaçmaya başladı.

Kovalamaca esnasında bir aracın altına bir şey atan M.P., ve arkadaşları yakalandı. Aracın altından anahtarı bulan ekipler, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan arama izniyle içerisinde arama yaptı. Otomobilin bagaj kısmından 4 bin 925 adet ectacy ele geçirildi. M.P.'nin ectacyleri Y.Ç., aracılığıyla torbacı tabir edilen şahısları satacağı ifade edildi.

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişiden M.P. tutuklandı.
Kaynak: İHA