Düğünden Sonra Üvey Babasının İcra Gönderdiği İddiası

Demre ilçesinde, Yadigar Davutoğlu (18), evliliğinden üç gün sonra elindeki 65 bin liralık senet nedeniyle kendisi hakkında icra takibi başlatan üvey babasından şikayetçi oldu.

Davutoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, evliliğinden kısa bir süre sonra 65 bin lira borcu olduğu iddiasıyla üvey babasının kendisi hakkında icra takibi başlattığına ilişkin yazının eline ulaştığını söyledi.

İcraya ilişkin yazının ardından savcılığa giderek üvey babası hakkında şikayetçi olduğunu anlatan Davutoğlu, borç iddiasının asılsız olduğunu savundu.
Üvey babasından eziyet gördüğünü ileri süren Davutoğlu, evliliğinin üçüncü gününde Finike İcra Müdürlüğünden evine gelen evrakın ardından şaşkınlık yaşadığını belirtti.

Davutoğlu, "Olayın ardından savcılığa giderek üvey babam M.P. hakkında şikayetçi oldum. Üvey babam zaten bu olayla ilgili kayınpederimi ve eşimi de tehdit etmiş. Kendisinden şikayetçiyim çünkü benim hiçbir zaman üvey babama 65 bin lira borcum olmadı" dedi.

Savcılığa yapılan şikayetin ardından ifadesi alınan M.P. ise düğün masrafları nedeniyle Davutoğlu'nun senet imzaladığını ve kendisinin de bunu bildiğini savundu. Suçlamaları kabul etmeyen M.P, kimseye zorla senet imzalatmadığını öne sürdü.
Kaynak: AA