Gökçek: Medya Ak Parti’ye kin kusuyor…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ‘Basın Kulisi’ programında çarpıcı açıklamalarda bulundu…

Gökçek: Medya Ak Parti’ye kin kusuyor…
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ.Melih Gökçek Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ferda Yıldırım'ın sunuculuğunu yaptığı'Basın Kulisi' isimli programının canlı yayınına katıldı.

Katıldığı programda Soma Faciası ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Gökçek, “Medya AK Parti'ye kin kusuyor” dedi.

Bir izleyiciden “CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu yumruklayan adamı linç eden CHP'li vekiller ve korumalardan farksız.” Tweet'inin gelmesinin ardından Gökçek şunları söyledi;

Oradaki linç edenlere bir tek gazete, “linç etti, saldırdı” diye bir şey söyledi mi? “Kardeşim kolundan tutup polise teslim etsenize” diye bir tane yazan malum medya'dan birisi olmadı.

Gerçekten Kılıçdaroğlu'na bu saldırı yapıldı. Saldırıda da linç ettiler adamı. Yetmedi içeri girince dövdüler. Bunların hepsini yaptılar ne oldu medyada?

‘Medya tarafsız değil'

Hangi batı ülkesi'nde ”Muhalefet liderine yumruk eden adam muhalefetin mensupları tarafından odaya çekilip bir güzel dövüldü, linç edildi” diye yazıldı? Kimse yazmadı. Çünkü bu malum medyanın tek düşmanı var. Kin kustuğu bir yerler var. AK Parti'ye kin kusuyor, Başbakanıma kin kusuyor. Başka herhangi bir şey yok. Tarafsız değil bunlar taraf…