Zübeyde Hanım Anaokulu’nun Kalitesi Tescillendi

2011-2012 eğitim öğretim yılında eğitim hayatına başlayan Nazilli Zübeyde Hanım Anaokulu kısa sürede gösterdiği performans ve yakaladığı başarılarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Zübeyde Hanım Anaokulu’nun Kalitesi Tescillendi

Zübeyde Hanım Anaokulu ailesi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Okul müdürleri ve okul personelini ile velileri ve öğrencilerin katıldığı törende Nazilli’de ilk kez bir okulun sahip olduğu ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Belgesini aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan yaptığı konuşmada, okulöncesinin öneminden ve okulun yakaladığı başarılardan ve okulun kalitesinden bahsetti. Velilere seslenen Ercan; “Çocuklarınız böyle bir okulda eğitim alma şansı yakaladığı için akranlarına göre eğitim hayatlarına bir adım önde başlıyorlar” diyerek övgü dolu sözlerle konuşmasını sürdürdü.

Yeniliğin ve değişimin öncüsü olmak için kendilerine vizyon belirlediklerini söyleyen Okul Müdürü Hicran Toprakçı da; “Yapılan denetimler sonucu kalite standartları kriterlerini karşılayan okulumuz kalite belgesi ve bayrağını almaya hak kazandı. Biz Zübeyde Hanım Anaokulu ailesi olarak okul öncesi eğitimde kalitenin, yenilikçiliğin ve değişimin öncüsü olmak vizyonuyla çıktık yola. Bu yolda yapabileceklerimizi planlarken çok titiz davrandık. Her zaman paydaşlarımızın yanımızda olmasını sağladık. Okulumuz da 2013-2014 eğitim öğretim yılında birçok proje yürüttük ve başarıyla tamamladı. Nazilli de ilk kez bir okul ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Belgesine sahip oldu. Bu bizim için gurur verici. Okulumuz yapılması gerekenin ‘standart’ bir kalite yönetim sistemi değil, standardın şartlarını karşılayan bir kalite yönetim sistemi oluşturmayı hedefledik ve başardık” dedi.

Konuşmaların ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, öğrenci ve okul personeline Kalite Belgesini ve Kalite Bayrağını takdim etti. Çocuklar öğretmenleriyle beraber bayrağı göndere çekerek mutluluk fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA