Tobb Heyeti Anıtkabir'i Ziyaret Etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, Birliğin yarın gerçekleştirilecek 70| Mali Genel Kurulu öncesinde Anıtkabir'i ziyaret etti.

Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki TOBB heyeti, Aslanlı yoldan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine geldi. Hisarcıklıoğlu'nun mozoleye çelenk bırakmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu.
TOBB 70| Genel Kurul Başkanı Erdal Bahçıvan ve Hisarcıklıoğlu, Misak-ı Milli Kulesi'nde Anıtkabir özel defterine şunları yazdı:
"Büyük Atatürk, iş dünyamızın çatı kuruluşu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin yöneticileri ve delegeleri olarak, 70| Genel Kurulumuz öncesinde huzurundayız. Büyük fedakarlıklarla kurulan bu vatan, bize en büyük emanet. Türk iş dünyası olarak görevimiz: bıraktığınız bu emanete ve aziz şehitlerimizin hatırasına sahip çıkarak çok çalışmak ve medeniyet yarışında en yüksek noktaya ulaşmaktır. Çizdiğiniz yolu, gösterdiğiniz hedefi asla unutmayacağız. Bu yıl, huzurunuza buruk duygularla geldik. Geçtiğimiz günlerde Soma'da çok acı bir olay yaşadık ve milletçe yüreğimiz yandı. Dileğimiz, dualarımız, ölen şehit kardeşlerimiz ve geride bıraktıkları sevdikleri için birleşti.
Yüce Atam, camia olarak, başta siz ve silah arkadaşlarınız olmak üzere, ülkemizin düşmanlardan temizlenmesinde ve cumhuriyetimizin kurulmasında canları pahasına savaşan tüm şehitlerimizi minnet ve şükran duygularıyla anıyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın ki emanetiniz, ilelebet payidar kalacaktır. Büyük camiamız, Türk hür teşebbüsüne gösterdiğiniz güven, bizlere kazandırdığınız umut ve enerji ile birlik ve beraberlik içerisinde büyümenin liderliğini yapmayı, zor olanı başarmayı kendisine kutsal bir görev addetmiş olarak yüksek hatıranız önünde saygıyla eğiliyoruz."
Kaynak: AA