'İnteraktif Pazarlama Zirvesi Anadolu' Etkinliği

Türk Telekom'un, dijital dönüşümün sunduğu avantajların Anadolu'daki şirketlere aktarılmasını desteklemek amacıyla ana sponsorluğunu üstlendiği İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu etkinliği Konya'da düzenlendi.

Türk Telekom Güney-I Bölge Müdürü Serdar Korkusuz, Dedeman Otel'de gerçekleştirilen etkinlikte, "İnteraktif Pazarlama Zirvesi Anadolu" etkinliği ile bugüne kadar binlerce pazarlama profesyonelini ve yüzlerce konuşmacının aynı çatı altında buluşturulduğunu söyledi.

Bu yıl etkinliğin ilkinin Gaziantep'te gerçekleştirildiğini anımsatan Korkusuz, İPZ Anadolu'nun Konya'da yeni markalarla bir araya geldiğini dile getirdi.
Korkusuz; Türk Telekom'un, dijital dünyanın en yeni olanaklarını ve halkın ihtiyaç duyduğu iletişim hizmetlerini Türkiye'nin dört bir köşesinde en iyi şekilde sunmak için çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti:
"Türk Telekom olarak kendimizi, kurumsal müşterilerimizin 'teknoloji ortağı' olarak konumlandırıyoruz. İnteraktif Pazarlama Zirvesi'nin bölgemizdeki KOBİ'ler başta olmak üzere tüm işletmelere değer katacağına, interaktif pazarlama alanındaki fırsatların Anadolu'da doğru şekilde anlatılmasının da ülkemizin ekonomik kalkınmasına büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz."
Dijital pazarlama alanındaki son gelişmelerin konuşulduğu etkinlikte, Türk Telekom KOBİ Satış Direktörü Esra Şimşek de "Yeni Gerçek: Dijitalleşme" konusunda sunum yaptı.
Dijital dönüşüm sürecinin getirdiği avantaj ve fırsatları anlatan Şimşek, bu alanda Türk Telekom'un kurumsal müşterilerine sunduğu yenilikçi çözüm ve servisler hakkında katılımcıları bilgilendirdi.
Kaynak: AA