Aydın Memur-sen Maden Şehitlerinin Acısını Paylaştı

Memur-Sen Aydın İl Temsilciliği ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanlığı, Soma’daki maden kazasında hayatını kaybeden işçiler için lokma döktürdü.

Aydın Memur-sen Maden Şehitlerinin Acısını Paylaştı

Memur-Sen Aydın İl Temsilciliği ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanlığı, Soma’daki maden kazasında hayatını kaybeden işçiler için lokma döktürdü. Aydın Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleşen etkinliğe Memur-Sen Aydın İl Temsilciliği ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Memur-Sen’e bağlı sendikaların yönetim kurulu üyeleri, Aydın Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık personelleri ve vatandaşlar katıldı.

Büyük ilgi gören etkinlikte Soma’da yaşanan faciada hayatını kaybedenlerin acıları paylaşırken; Fatihalar okundu ve şehit madenciler için dua edildi.

Soma’da yaşanan maden kazasının tüm Türkiye’yi derinden yaraladığını ifade eden Memur-Sen İl Temsilciliği ve Sağlık-Sen Şube Başkanı A. Baki Karaer, “Manisa’nın Soma ilçesinde maden ocağında meydana gelen olay sonucu hayatını kaybeden madencilerimize Allah’tan Rahmet, madenden yaralı olarak çıkarılan işçilerimize de acil şifalar diliyoruz. Memur-Sen ve Sağlık-Sen olarak maden ocaklarında meydana gelen böylesine acı hadiselerin bir daha yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını temenni ediyoruz. Bu kaza, iş hayatımızda gördüğümüz bu büyük facia, hepimizin ortak acısıdır. Bu tür faciaları bir daha yaşamamak için milletçe el ele vermek, hep birlikte bu yarayı sarmak zorundayız. Benzer acıların yaşanmaması için herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Böyle acı hadiselerin bir daha yaşanmaması en büyük arzumuzdur” dedi.

Kaynak: İHA