Kocasını Bıçaklayan Kadın Çocuğuyla Sağlık Kontrolüne Geldi

Konya’da işsiz olduğu öğrenilen kocasıyla kavga eden 20 yaşındaki bir kadın, bıçakla eşini elinden ve bacağından yaraladı.

Kocasını Bıçaklayan Kadın Çocuğuyla Sağlık Kontrolüne Geldi
Şüpheli kadın bir yaşındaki çocuğuyla sağlık kontrolüne getirildi.


Olay, akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Sadık Dülger Sokak içerisinde meydan geldi. İddiaya göre, uzun zamandır işsiz olduğu öğrenilen 24 yaşındaki M.A.K. ile 20 yaşındaki eşi F.K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine sokağa çıkan çift kavga etmeye başladı.

Kavga sırasında eline bıçak alan F.K. kocası M.A.K’yi elinden ve bacağından olmak üzere iki yerinden yaraladı. Kavgayı gören vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerini arayarak haber verdi. Gelen ihbar üzerine harekete geçerek araştırma yapan polis, eşi tarafından bıçaklanan M.A.K’yı sokak içerisinde yaralı bir şekilde buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrası yaralı koca ambulansla Numune Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olaydan sonra bir yaşındaki oğlunun yanına giden F.K. eve gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Beyhekim Devlet Hastanesine getirilerek sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli F.K. kucağında bir yaşında çocuğuyla geldi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA