10. Ortadoğu Altın ve Mücevher Fuarında Alım Heyeti Programı Uygulanacak

GAİB koordinatörlüğünde 10. Ortadoğu Altın ve Mücevher Fuarında Alım Heyeti Programı gerçekleştirileceği açıklandı.

10. Ortadoğu Altın ve Mücevher Fuarında Alım Heyeti Programı Uygulanacak

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“16-18 Mayıs 2014 tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenecek olan “10. Ortadoğu Altın ve Mücevher Fuarı” ile eş zamanlı olarak bir Alım Heyeti Programı gerçekleştirilecektir. Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği organizatörlüğünde uygulanacak olan program 16 Mayıs 2014 Cuma günü saat 13:00’ten itibaren Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Fuarda stant açan veya fuarı ziyaret için gelen Türk firmaları ile Alım Heyeti Programı kapsamında misafir edilen yabancı firma yetkilileri birebir iş görüşmesi yapma imkânı bulacaklardır. Programa katılım ücretsiz olup konuyla ilgilenen ve ikili görüşmelere katılmak isteyen firma temsilcilerinin Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri’ne ait www.gaib.org.tr internet adresinde yer alan başvuru formunu doldurmaları yeterlidir.

Alım Heyeti Programı kapsamında İkili iş görüşmelerine Arapça bilen personel ile katılım, görüşmelerin daha etkin geçmesini sağlayacaktır. Programla ilgili gerçekleşebilecek değişikliklerden haberdar olmak için Birliğe ait internet adresinin takip edilmesi önemlidir.”
Kaynak: İHA