Sultangazi’de Anneler Günü Coşkusu

Sultangazi Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Anneler Günü’ programında anneler doyasıya eğlendi.

Bütün annelerin günü'nü kutlayan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Anne, hiç kimsenin inkar edemeyeceği en değerli varlıktır” dedi.


Sultangazi Belediyesi, ‘Anneler Günü’ dolayısıyla Sultançiftliği Hizmet Tesisleri’nde kutlama programı düzenledi.

Programa Başkan Altunay’ın yanı sıra eşi İlknur Altunay, AK Parti İlçe Başkan Vekili Suzan Dağlar Civan ile çok sayıda kadın katıldı.

Anneliğin her zaman önemli bir yere sahip olduğunu belirten Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay,
“Sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağı olan annelerin hakkının hiçbir şekilde ödenemez. Bizi birbirimize kenetleyen değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün, geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük pay annelerimize aittir” diye konuştu.

“Annelerimiz geleceğin hazırlayıcısı ve güzide mimarlarıdır” diyen Başkan Altunay, “Bizim kültürümüzde ve inancımızda annenin çok ayrı bir yeri vardır. Anne kutsaldır, anne değerlidir. Annelik en temiz, en masum, en güzel duygudur. Anne hiç kimsenin inkar edemeyeceği en değerli varlıktır. Sevginin ilk kaynağı olan ve çocukları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, yerleri doldurulamaz annelerimizin Anneler Günü'nü saygı ve minnet duygularımla kutluyorum” dedi.

Belediyenin kadınlara yönelik yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Altunay, Hizmet Tesisleri’nde faaliyete geçen kadınlar merkezi’de düzenlenen etkinliklere her gün 300 kadının iştirak ettiğini söyledi.

Başkan Altunay, 50. Yıl Hizmet Tesisleri’nde de Kadınlar Merkezi oluşturulacağının da müjdesini verdi.

Konuşmalarının ardından sahne alan fasıl grubu sevilen şarkıları seslendirdi.
Kaynak: İHA