Doğanşehir Belediyesi’nde Sosylal Denge Sözleşmesi Yenilendi

Malatya’nın Doğanşehir İlçesi Belediyesi’nde Sosyal Denge Sözleşmesi yenilendi.

Doğanşehir Belediyesi’nde Sosylal Denge Sözleşmesi Yenilendi

BEM-BİR-SEN Malatya Şube Başkanı Hanifi Acar ve sendikanın Yönetim Kurulu Üyeleri, Doğanşehir İlçesi Belediye Başkanı Vahap Küçük ile görüşüp, Sosyal Denge Sözleşmesi sona eren Doğanşehir Belediyesi çalışanlarının sözleşmesini yeniledi.

Belediye Başkanı Vahap Küçük, "Kısıtlı olan imkanlarımıza rağmen memurlarımızla yüzde 60 oranında Sosyal Denge Sözleşmesi imzaladık. Memurlarımızdan özveriyle çalışmalarını bekliyoruz. Arkadaşlarımız maaşlarını helal etmelerini ve çok çalışmalarını istiyoruz. Ben de Belediye Başkanı olarak memurlarımızın haklarını günü gününe almaları için elimden geleni yapacağım. Doğanşehir'i ve ülkemizi çok çalışarak birlik ve beraberlik içinde kalkındıracağız" dedi.

BEM-BİR-SEN Şube Başkanı M. Hanifi Acar ise, "Sözleşmeyi imzaladığı için Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Çalışan memur arkadaşlarımızın Başkanımızın göstermiş olduğu özveriye karşılık olarak daha fazla çalışacağına inanıyorum. Maddi sıkıntısı olmayan, kafası rahat memurlarımızdan daha fazla verim alınacağı muhakkaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde, çalışan ve işveren olarak ülkemize ve Doğanşehir'e daha iyi hizmet vereceğimize inancım tamdır" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA