Ak Parti Heyeti Ağrı Baro Başkanlığını Ziyaret Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Grup Başkan Vekili Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Seçim Koordinasyon Başkanı Mehmet Emin Ekmen, Ak Parti Ağrı milletvekilleri, baro başkanlığını ziyaret etti.

Ak Parti Heyeti Ağrı Baro Başkanlığını Ziyaret Etti

Ak Parti Grup Başkan Vekili Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Seçim Koordinasyon Başkanı Mehmet Emin Ekmen, Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları üyeleri Kurtçan Çelebi ve Alper Bozdağ, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ak Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan ve teşkilat mensupları Ağrı Baro Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ak Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın seçimlerin demokratik bir ortamda geçmesinin önemli olduğunu, Ağrı’nın huzuru ve geleceği ile seçmenin özgür iradesinin sandığa yansıması olduğunu ifade etti.

Aydın, “Biz Ak Parti olarak sivil toplumu önemsiyoruz. Barolar ise hukuk alanında var olmaları nedeni ile ayrı bir yere ve öneme sahiptir. Biz Ağrı baromuzun bu süreçte hakkı ve hukuku öne çıkaran yaklaşımla sahip olduğu duruşu takdir ediyoruz. Şunu ifade etmek isteriz ki; önümüzdeki günlerde Baro'’uzun oynayacağı her türlü role destek vermeye hazırız”dedi.

Baro Başkanı Ali Artuk ise, “Bu güne kadar her türlü siyasi etkiden uzak olarak Ağrı’da hukukun hayat bulmasına ve demokratik ortama katkı sunmaya çalıştık. Bundan sonra da bu anlamda katkı sunmaya hazırız”şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA