Yeni Dönem İl Genel Meclisi Üyeleri Vali Özdemir Çakacak’ı Ziyaret Etti

Kırşehir, 24. Dönem İl Genel Meclisi üyeleri Meclis Başkanı Şuayip Soysal başkanlığında Vali Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti.

Yeni Dönem İl Genel Meclisi Üyeleri Vali Özdemir Çakacak’ı Ziyaret Etti

Vali Özdemir Çakacak, ‘Yeni dönemde de eskiden olduğu gibi hayırlı çalışmalar yapılacağına inanıyorum’ dedi.

Vali Özdemir Çakacak ile tek tek tanışan yeni dönem il genel meclisi üyeleri selamlamanın ardında istişare yapmak üzere toplantı salonuna geçti.

Vali Özdemir Çakacak, “Hepinizi tebrik eder Kırşehir için hayırlı hizmetlere vesile olmasını dilerim. Bir önceki dönemde olduğu gibi yeni dönemde de başkanın Şuayip bey olduğunu öğrendim. Bir buçuk yıldır bir önceki dönemde olan arkadaşlarımızla görev yaptık ve uyumlu çalışmalar yaptık.

Bütün kamu kurum ve kuruluşlarının yapılacak harcamalar ve mevcut imkanları zorlayarak bir borçlanma yaptı. Köylerimizin alt yapısının oluşması adına, bir önce ki dönemde olduğu gibi şimdi de güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Kırşehir’in hizmetlerine dönük olarak birlikteliğin ve birlikte çalışmanın önemini hep beraber söyledik” şeklinde konuştu.

Toplantıya yeni dönem il genel meclisi üyeleri ve bir önceki dönemle birlikte yeni dönemin başkanı Şuayip Soysal da katıldı.

Kaynak: İHA