Polisten Vali Nayır'a Ziyaret

Bilecik İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Mesut Çelebi Türk Polis Teşkilatının 169’uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Vali Ahmet Hamdi Nayir’i ziyaret etti.

Polisten Vali Nayır'a Ziyaret

Polis amirlerinin de katıldığı kabulde Vali Nayır, devletin en önemli görevlerinden birinin emniyet ve asayiş olduğunu belirtti.

Nayır, ‘’Emniyetin birinci görevi de halkın can ve mal güvenliğini sağlamaktır. Yetki kullanımı, orantısız güç kullanımı, bazen sıkıntıları da beraberinde getiriyor. Ben inanıyorum ki daha gelişmiş, eğitim seviyesi daha yükselmiş personelimizle birlikte bunu aşacağız. Milletimize daha iyi hizmet vermek için hep beraber çalışacağız. Polisin eğitim seviyesinde önemli gelişmeler oldu. Bu da halka yansıdı. Ama iyinin iyisi her zaman vardır. Daha iyisini başarmak için personelimizle, araç, gerecimizle suçun önlenmesinde daha gayretli olacağız. Emniyet Teşkilatımızın 169’uncu kuruluş yıl dönümünü kutluyor, bütün personelimize, çalışanlarımıza aile mutluluğu içinde görevlerinde başarılar diliyorum’’ dedi.

Emniyet Müdürü Özüdoğru da, kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler hakkında bilgi verdi.
Kaynak: İHA