Melih Gökçek'ten Kılıçdaroğlu tweeti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yapılan yumruklu saldırı için "Kılıçdaroğlu'nu sevmesem de kaba kuvveti şiddetli kınıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Melih Gökçek'ten Kılıçdaroğlu tweeti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan yumruklu saldırıya bir tepki de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten geldi.

'KILIÇDAROĞLU'NU SEVMESEM DE...'
Saldırıyı Twitter adresinden değerlendiren Gökçek, 'KK'ya saldırmışlar... Geçmiş olsun... KK'yı sevmesemde kaba kuvveti şiddetli kınıyorum... Kaba kuvvet fikri zayıfların işidir...' ifadelerini kullandı.

'KILIÇDAROĞLU CHP'NİN BAŞINDAN GİDECEKTİR'

Bir diğer tweetinde ise Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin başından gitmesi gerektiğini vurgulayan Gökçek, şu şekilde devam etti: 'KK CHP'nin başından gitmelidir ve gidecektirde ama demokrasi kuralları içinde'

KILIÇDAROĞLU'NA YUMRUKLU SALDIRI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısına katılmak üzere TBMM'deki makamından ayrılmış, grup toplantı salonunun bulunduğu yere doğru yürürken bir kişinin yumruklu saldırısına uğramıştı.  Saldırgan, Kılıçdaroğlu'nun korumaları tarafından etkisiz hale getirilirken daha sonra ise Meclis polisi tarafından gözaltına alınmıştı.

Gökçek'in saldırıyla ilgili attığı tweetler ise şu şekilde: