Marmaris’te Sezon Öncesi Denizcilere Kredi Kolaylığı

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde faaliyet gösteren Tekne Sahiplerinin sezon öncesi hazırlıklarını tamamlayabilmeleri için Deniz Ticaret Odası ile bir banka arasında kredi anlaşması imzalandı
İlk etapta 240 üyeye 5 ile 20 bin TL arası verilmesi planlanan kredilerin 2. etapta 250 üyeye ulaştırılması planlanıyor.

Marmaris’te  Sezon   Öncesi   Denizcilere Kredi Kolaylığı
Deniz Ticaret Odası Başkanı Hasan Mengi kredi anlaşmasıyla ilgili yaptığı açıklamada,”Bu projemizde sezon öncesi üyelerimize nefes aldıracak.İlk etapta 240 üyemiz olmak üzere tüm üyelerimize esnek ödeme kolaylığı olan kredili banka kartlarını bugünden itibaren dağıtmaya başlıyoruz” dedi Gazeteciler Deniz Ticaret Odası Başkanı Hasan Mengi’ye Belediye Limanın’da çok sayıda lüks motor yat görüldüğünü, bunun sebebinin Marinalardaki doluluk olup olmadığını sordu. Mengi, Marinalarda yer olduğunu, Lüks Motor Yatların da Belediye Limanında değil Marinalarda olmasını istediklerini ifade etti.

Banka Müdürü Hatice Canan Tosun da yaptığı konuşmada,uygulamanın Türkiye’de ve Marmaris’te bir ilk olduğunu ifade ederek ”Bu kart avans niteliğinde olup nakit çekimde 10 bin TL'ye kadar çok düşük faiz oranı ile kullanılabilecek bir kart" dedi.

Bankanın Açıklamaların ardından, üyelere kartları dağıtıldı.
Kaynak: İHA