Döşemealtı Belediye Meclisi’nde Yeni Dönem

Döşemealtı Belediyesi yeni dönemin ilk meclis toplantısını Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.

Döşemealtı Belediye Meclisi’nde Yeni Dönem
Belediye Başkanı Turgay Genç’in başkanlığında gerçekleşen Nisan ayı toplantısında CHP, AK Parti ve MHP grupları iyi niyet dileklerini bildirerek yeni meclise başarılar dilediler.
Döşemealtı halkının da büyük ilgi gösterdiği Nisan ayı Belediye Meclis Toplantısı gündemine geçilmeden önce saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Başkan Turgay Genç, meclis üyelerinin rozetlerini takıp başarılar diledi. Konuşmasına, “Yeni belediye meclisimizin hayırlı olmasını diliyorum” diyerek başlayan Başkan Turgay Genç, “Allah hepimize güzel işler yapmayı nasip etsin” dedi.

Meclisin en genç üyeleri olan Suzan Küçükbaşkan ile Musa Ünar (CHP) Divan Katip Üyeliğine seçilirken, AK Parti ve MHP’nin aday göstermediği Meclis Başkanlığına CHP’den Ramazan Bahşi ve Şevket Özkan seçildi. Belediye Encümenliği’ne ise, AK Parti ile MHP grubu aday göstermedi. CHP’den Süleyman Güçlü ile Ramazan Bahşi oybirliği ile seçilen isimler oldu. Başkan Vekillikleri ve Komisyonlar 1 yıl görev yaptıktan sonra tekrar seçim yapılacak.

Toplantıda Plan Bütçe Komisyonuna Ahmet Şimşek, Suzan Küçükbaşkan (CHP) Mustafa Emirli (AK Parti), Çevre Sağlığı Komisyonu’na Hüseyin Çetinkaya, Bekir Dikmen (CHP), Ali Coşanay (AK Parti), Eğitim Kültür, Gençlik Komisyonuna Musa Ünar, Ahmet Küçüktekin (CHP) Mehmet Sarılar (AK Parti), İsim Verme Komisyonuna Zafer Yörük, Sami Altun (CHP), Özkan Yaşar (AK Parti), Akdeniz Belediyeler Birliği’ne Hüseyin Çetinkaya (asil), Suzan Küçükbaşkan Asil) Arzu Yıldırım (yedek) (CHP) seçildi.

Döşemealtı Belediyesi Meclis Üyeleri şu isimlerden oluştu:
“CHP Meclis Üyeleri Zafer Yörük, Sami Altun,Süleyman Güçlü,Suzan Küçükbaşkan,Ramazan Bahşi,Ahmet Küçüktekin,Hüseyin Çetinkaya,Ahmet Şimşek,Ali Acır,Bekir Dikmen,Arzu Yıldırım,Şevket Özkan, Musa Ünar.AK Parti Meclis Üyeleri .İsmail Tosun,Muhammet Ural,Ramazan Kaşlı,Adil Özek,Özkan Yaşar,Yusuf Aygül,Mustafa Emirli,Mehmet Sarılar,Ali Coşanay, Süleyman Atalık. MHP Meclis Üyeleri ise Mehmet Yalçınkaya ve Hakan Altun.”
Kaynak: İHA