Balkansiad'ın Yeni Yönetim Kurulundan Busiad'a Ziyaret

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin yeni yönetim kurulu, Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği'ni ziyaret etti.

Kültürpark içindeki BUSİAD Evi'nde gerçekleştirilen ziyarette, Bursa'nın önde gelen iki sivil toplum örgütünün yeni süreçte ortaklaşa hayata geçirebileceği projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.
BUSİAD Başkanı Günal Baylan ziyarette, bir önceki yönetim kurulunda birlikte çalıştıkları Aytuğ Onur'un BALKANSİAD Başkanlığı'na seçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Balkan ülkelerinde, hem Bursalı girişimcilere sunulan uygun koşullu yatırım imkanlarının değerlendirilmesi, hem de o coğrafyanın tarihi-kültürel zenginliklerinin yerinde görülmesi adına BALKANSİAD ile BUSİAD üyelerinin katılacağı ortak geziler düzenlenebileceğini belirten Baylan, diğer projelerde de güç birliği yapabileceklerini açıkladı.

Balkan ülkeleri ile yapılan ticareti geliştirmek ve yeni yatırım imkanlarını değerlendirmek adına ciddi bir uğraş verdiklerini ifade eden Aytuğ Onur da Günal Baylan'ın ortak iş gezisi fikrini çok değerli bulduklarını kaydetti.

Onur, uzmanlık gruplarının da ortak projelerle geliştirebileceğini dile getirerek, Mayıs 2015'te Balkan Ticaret Fuarı ve Kongresi düzenleyeceklerini bildirdi.
Kaynak: AA