Kırşehir Tso Üyeleri Çanakkale'yi Gezdi

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Çanakkale'ye gezi düzenledi.

Odadan yapılan açıklamaya göre, iki günlük geziye, Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Sarı, Kenan Yanık, Turgay Kaya, meclis üyesi Mustafa Bulut ve üyeler katıldı.

Program kapsamında, Gelibolu Yarımadası, 57. Piyade Alayı Şehitliği, Conkbayırı, Anzak Koyu, Truva Antik Kenti ve Aynalı Çarşı ziyaret edildi.
Ekicioğlu, gezi sonunda yaptığı açıklamada, üyelerinin tarih bilincini artırmak için böyle bir gezi etkinliği düzenlediklerini belirtti.

Türk bağımsızlık savaşının temellerinin atıldığı yerlerin her zaman gezilmesi gerektiğini vurgulayan Ekicioğlu, şunları kaydetti.

"Malumunuz Çanakkale Zaferi, şanlı tarihimizdeki kahramanlık destanlarımızdan biri. Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu güzide şehre üyelerimiz ile birlikte bir gezi düzenledik ve bu büyük zaferi bizlere kazandıran başta ulu önderimiz Mustafa Kemal olmak üzere, kahraman komutanlarımızı ve aziz şehitlerimizi andık. Bundan sonra, bu tür sosyal aktiviteler düzenlemeye devam edeceğiz."
Kaynak: AA