Ankara Valisi Yüksel, Ankara Barosu Heyetini Kabul Etti

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Barosu Başkanı Avukat Sema Aksoy, Başkan Yardımcısı Orhan Şimşek ile yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyeti kabul etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Yüksel, Ankara Barosunun mesleki çalışmalar dışında gerçekleştirdiği toplumsal projeler ile de örnek bir baro olduğunu belirtti.

Ankara Barosunca, şiddet gören kadın ve çocuklara destek olabilmek amacıyla başlatılan Gelincik Projesi hakkında bilgi alan Yüksel "Ankara Valiliği ile Ankara Barosu işbirliğinde gerçekleştirilen proje emsallerine örnek olacak niteliktedir. Kadına yönelik şiddetin önlenmesine ilişkin olarak gerçekleştirilen projede Baronun çalışmaları her türlü takdirin üzerindedir" ifadesini kullandı.
Yüksel, Ankara'da şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını bildirerek, proje kapsamında Valiliğin her türlü yardıma ve işbirliğine hazır olduğu kaydetti.

Ankara Barosu Başkanı Sema Aksoy da "Sayın Valimiz Alaaddin Yüksel'in tecrübesini, varlığını ve desteğini her daim yanımızda hissediyoruz. Kendisine avukatlık mesleğine gösterdiği dikkatten ve ortak çalışma adına tanıdığı fırsatlardan dolayı teşekkür ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
Kaynak: AA