Çamlık'ta 'Sevgiyle El Ele' Konserine Büyük İlgi

Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği tarafından düzenlenen "Sevgiyle el ele" konseri büyük beğeni topladı.

Çamlık'ta 'Sevgiyle El Ele' Konserine Büyük İlgi

Çamlık Tren Müzesi karşısındaki alanda gerçekleşen etkinliğe Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Kordon İşadamları Ömür Şanlı, TUGİNG Ege Şube Başkanı Musa Turan, Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği Başkanı Kadir Zümbül, Dernek Danışmanı ve Projeler Yazılımcısı Gökhan İlhan, etkinliğe sponsorluk eden Farkon İletişim yetkilileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Etkinliğin önemine dikkat çeken Başkan Bakıcı, "Çamlık Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği çok önemli bir görevi üstlenmiş durumundadır. Bu görev Çamlık'ın salt kültür açısından gelişimin değil, Çamlık'ın aynı zamanda ekonomik, mali ve sosyal anlamda gelişimiyle ilgilidir. Dolayısıyla bu görev genç arkadaşlarımızın bizlere sorumluluk yüklemesiyle de eş anlamlı olarak görüyorum. Onların ortaya koyacağı projeler, değerli Muhtarımızın ortaya koyacağı projeler ve Çamlık'ın önde gelen kıymetli iş adamlarının ortaya koyacağı projeleri ile biz Çamlık'ın en iyi şekilde harekete geçmesini ve bulunduğu değerin çok daha üzerinde bir marka olarak ortaya çıkmasını sağlayacağız. Genç arkadaşlarımız bu irade içerisindedir. Çamlık da bu irade içerisindedir ve onlarda bu irade olduğu müddetçe biz de o iradeye iştirak eder ve Çamlık'a gerekli yatırımı yaparız" dedi.

Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneğinin düzenlediği "Sevgiyle el ele" etkinliğine büyük destek veren İzmir Devlet Senfoni Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu Sanatçıları, birbirinden güzel türküleri ile katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Sanatçıların seslendirdiği türkülere Selçuk yeni Başkanı Zeynel Bakıcı da zaman zaman eşlik etti. Birincisinin düzenlendiği bu etkinliğe katılan herkese teşekkür eden Dernek Başkanı Kadir Zümbül, derneğin asıl kuruluş amacının Çamlık'ı hareketlendirmek, Çamlık'ın güzelliğine güzellik katmak, vatandaşları bir birleriyle kaynaştırmak ve insanları birbirleriyle kardeş sevgisi havasına sokmak olduğunu söyledi.

Bu nedenle böyle bir etkinliği düzenlediklerini, birincisinin yapıldığı bu etkinliği her yıl geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini ifade eden Zümbül, bu konuda derneğe katkı sağlayan tüm işadamlarına ve yetkililere teşekkür etti.
Kaynak: İHA