Salih Kapusuz'dan 'Mansur Yavaş' açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, CHP'nin Ankara Adayı Mansur Yavaş'tan 'ithal aday' diye bahsederek Yavaş'ın 'seçimde şaibe var' dedikodusu yaptığını belirtti.

Salih Kapusuz'dan 'Mansur Yavaş' açıklaması
Kapusuz, yaptığı yazılı açıklamada, 30 Mart seçimlerinin, demokrasi tarihi açısından önemli bir dönüm noktası olduğunu kaydetti.

30 Mart'ta sessiz çoğunluğun sesini yükselttiğini, sokaklarda değil sandıkta konuştuğunu, "Darbeye hayır, demokrasiye evet" dediğini ifade eden Kapusuz, açıklamasında, "30 Mart öncesinde 'Bizim şu kadar oyumuz var, şu partiyi destekliyoruz' diyenler 30 Mart'ta hüsrana uğramıştır" ifadesine yer verdi.

Kapusuz, yurt dışından Türkiye'yi karıştırmak isteyenlerin, dış güçlerin maşası olanların, ajanlık faaliyetleri yürütenlerin millet karşısında yenilgiye uğradığını kaydederek "Bu kadar ittifaka, bu kadar siyaset dışı girişime karşı yerinde sayan CHP ve Genel Başkanı Kılıçdaroğlu şimdi de 'Sandıkta aklanamazsınız, sandık her şey değildir' nakaratını tekrarlamaya başlamıştır" ifadesini kullandı.

Seçimlerle ilgili "şaibe" iddialarını eleştiren ve "Ankara'da yenilgiyi hazmedemeyen 'ithal aday' 'seçimde şaibe var' dedikodusu yayarak ortalığı karıştırmaya çalışmaktadır. Oysa Ankaralı tercihini yapmıştır ve 'AK Parti ile yola devam' demiştir" değerlendirmesini yapan Kapusuz, seçim sonuçlarının millet için hayırlı, uğurlu olmasını diledi, AK Parti'ye oy veren vermeyen tüm vatandaşlara teşekkür etti.
Kaynak: AA