İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu Seçim Bürosu Açtı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, katıldığı seçim bürosunun açılışında 17 Aralık operasyonuna değindi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu Seçim Bürosu Açtı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, CHP Konak Belediye Başkanı Sema Pektaş ile birlikte partisinin Güzelyalı Seçim Bürosu’nun açılışına katıldı.

Gençler tarafından meşalelerle karşılanan Kocaoğlu, 17 Aralık operasyonundan sonra Türkiye’de adalete olan güvenin sarsıldığını söyledi.

Başkan Kocaoğlu, “Eğer bu iddialar, bu tapeler, bu söylentiler doğru değilse, haklıysan, kendine güveniyorsan kimseyi değiştirmezsin. Aynı İzmir Büyükşehir Belediyesi gibi çıkarsın adaletin karşısına, hesabını verirsin” diye konuştu.

Bu gidişe ‘dur’ demek gerektiğini söyleyen Kocaoğlu, “O zaman 30 Mart da yetmez, cumhurbaşkanlığı seçiminde ve yapılacak erken genel seçimde AKP iktidarından bu ülkenin kurtarılması gerekmektedir. Bu, Türkiye’nin ve 90 yıllık Cumhuriyetin ikinci kurtuluşu olacaktır” dedi

Konuşmasının ardından Mithatpaşa Caddesi’nde kadınlara karanfil hediye eden Başkan Kocaoğlu’na vatandaşların ilgisi büyük oldu.
Kaynak: İHA