Sarıgül: Derdim oy değil, benim yolum uzun
Sarıgül, Büyükada'da seçim çalışmaları kapsamında yaptığı konuşmada 'Sakın ha sakın aklınıza gelmesin ki Sarıgül oy için konuşuyor. Sarıgül'ün yolu uzundur' dedi. Sarıgül'ün bu gafı, 'Asıl hedefi CHP'de genel başkanlık' şeklinde yorumlandı.

Meydanda vatandaşlara seslenen Sarıgül, 'Sakın ha sakın aklınıza gelmesin ki Sarıgül oy için konuşuyor. Aklınıza gelmesin ki Sarıgül bir yere seçilmek üzere konuşuyor. Sarıgül'ün yolu uzundur' ifadelerini kullandı.
Sarıgül'ün belediye başkanlığına aday olmasına rağmen vatandaştan oy istemeye gelmediğini söylemesi garip karşılandı. Sarıgül'ün, adaylık sürecindeki tavrı ve eşbaşkan gibi davranmasının yanı sıra dün sarfettiği sözleri amacının CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuğu olduğunu akla getirdi.
