Kumluca Belediye Meclisi Son Kez Toplandı

Kumluca Belediye Meclisi mart ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, 2009 yılında göreve seçilen belediye meclisi üyelerinin son kez bir araya geldiğine dikkati çekti. Çetinkaya, şöyle konuştu:
"Geride bıraktığımız beş yılda değişik siyasi partilere mensup arkadaşlarımızla ilçemize hizmet için çalıştık. Zaman zaman tartıştık, karşı fikirlerimizi ortaya koyduk, ancak bunların tamamını ilçemize yapılacak hizmetler için yaptık. Tüm bunları yaparken, hiçbir zaman karşımızdaki insanın kalbini kırmadık, en önemlisi de buydu. Beş yıllık sürede meclisimizin en çok eğitim konusunda çalışması da ayrıca bir güzellik. Ben bu meclisimizde görev alan arkadaşlarımıza belediye başkanı olarak ilçe halkımız adına teşekkür ediyorum."
Konuşmanın ardından tek gündem maddesi olan meclis üyesi Seyfi Arıkan'ın verdiği itfaiye ve zabıta çalışanlarının fazla mesai ücretlerinin yeniden düzenlemesi görüşüldü. Gündem maddesinin nisan ayı meclis toplantısında gündeme alınması oy birliğiyle kabul edildi.
Daha sonra meclis üyeleri sırasıyla söz alarak veda konuşması yaptı. Toplantı sonunda Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, beş yıl süreyle görev yapan meclis üyelerine kalem ve Kumluca'nın 60| yıl tanıtım kitabı hediye etti.
Kaynak: AA