Başkan Şenol'a Kadınlardan Tam Destek

Cumhuriyet Semtevleri’ni ziyaret ederek kadın kursiyerlerle sohbet eden, onların görüş ve önerilerini dinleyen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a kadınlar yeni dönem için destek sözü verdi.

Başkan Şenol'a Kadınlardan Tam Destek
Başkan Şenol: “Yeni projelerimizle yanınızda olmaya devam edeceğiz.” dedi.


Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Zafer Mahallesi ile Irmak Mahallesi Cumhuriyet Semtevleri’ni ziyaret etti. Bu merkezlerde düzenlenen kurslara katılan kadın kursiyerlerle sohbet eden Başkan Şenol, kadınların görüş ve önerilerini dinledi. Şenol’un,‘Her mahalleye bir belediye’ sloganıyla hayata geçirdiği Cumhuriyet Semtevleri’ne kadınlar övgüler yağdırdı. Öte yandan kadınlar, GAZİGEM, Evde Yaşlı ve Hasta Bakım Hizmeti, Hoş geldin Bebek projesi, cenaze ve taziye hizmetleri, kültür sanat etkinlikleri için Başkan Şenol’a teşekkür ederek “Gaziemir’i yaşanılabilir bir kent haline getirdiniz. Hizmetlerinizle Gaziemir’de yaşamayı ayrıcalık haline getirdiniz. Yüreğimizle, emeğimizle, gücümüzle yanınızdayız” diyerek duygularını ifade ettiler.

''KADIN TOPLUMUN MAYASIDIR''
Kadının toplumdaki önemine değinen Başkan Şenol ise şunları söyledi: “Kadın, temeli sağlam toplumların mayasıdır. Eşitliğin, özgürlüğün, bağımsızlığın, emeğin, çağdaşlığın simgesidir. Kadının gücüne inanıyoruz. Kadınlara hayatın her alanında önemli görevler düşüyor. Hayata dokunan tüm sosyal projelerimizle hep yanınızda olmaya devam edeceğiz.”
Kaynak: İHA