Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, “Belediyecilikte marka parti AK Parti’dir.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Açıklaması
Nerede AK Parti yoksa orada sıkıntılar, problemler, çözümsüzlükler var” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 9 Mart’ta yapacağı Şanlıurfa ziyareti öncesinde seçim bölgesindeki gezilerini sürdürüyor. Halfeti ilçesine giden Bakan Çelik, AK Parti Halfeti Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan’ın seçim bürosunu ziyaret etti. Buradaki partililere hitaben konuşan Bakan Çelik, “Belediyecilikte marka parti AK Parti. Örnek mi istiyorsunuz, Türkiye’yi gezin, nerede AK Parti belediyesi kökleşmiş, hizmetler sunmuşsa, orada güzellikler var. Nerede AK Parti yoksa orada da sıkıntılar, problemler, çözümsüzlükler var” dedi

AK Parti hükümetinin 12 yıllık iktidarı boyunca birçok ilke imza attığını belirten Bakan Çelik, şöyle devam etti:
“Gün şahsi hesap günü değil, gün Türkiye’nin birlik ve beraberlik günü. Türkiye’nin geleceği. Bakınız bu iktidar neler neler yaptı. Demokratikleşmenin lafını yapanlar, bizim neler yaptığımızı çok iyi biliyorsunuz. Hangi adımları attığımızı saysak, burada yarım saatimizi alır. Eğitim, sağlık, ulaşım alanında, her alanda bu iktidar, Türkiye’nin birliği, bütünlüğü açısından bir şanstır. Hakkari’de biz varız, Urfa’da biz varız, İzmir’de varız, Muğla’da varız, Konya’da varız, Sinop’ta varız. İçel’de varız. Türkiye’nin 81 ilinde var olan tek parti AK Parti’dir.”
AK Parti iktidarı öncesindeki koalisyon dönemlerini de hatırlatan Bakan Çelik, “Gençler koalisyonu hatırlamaz. AK Parti koalisyonları unutturdu. 3 parti bir araya geliyor, sabah başka karar, akşam başka karar. 2 sene sonra koalisyon bozulur. Hükümetler değişir, bakanlar değişir. Olan millete olur. 12 senedir millet bunları unuttu. Niye istikrar var. İstikrarın kıymetini bilmek için 30 Mart çok önemli. İstikrarın bize neler kazandırdığını görmek için 30 Mart çok önemli. Allah bir daha istikrarsızlıklara düşürmesin. Yanı başımızdaki Suriye’ye, bakınız, Ortadoğu ülkelerine, balkanlara bakınız, istikrarsızlığın ne gibi sonuçlar doğurduğunu hepimiz görmeliyiz, görmemiz gerekiyor” diye konuştu

İlçede pazar yerini ve ilçe esnafını dolaşan Bakan Çelik, taziye ziyareti de yaptı. Argın Mahallesi’ne giden Bakan Çelik burada ise mahalleli ve mahalle esnafı ile bir araya geldi. Bakan Çelik, Yukarıgöklü beldesine halka hitap etti. Bakan Çelik, “Seçimlerin, hayırlı olmasını Allah’tan temenni ediyorum. 3 yıldır aranızdayız. Yoğun bir hizmet kervanını yürütüyoruz. Yapmamız gereken çok işler var. Sizi rahatlatacak, yüzünüzü güldürecek, bir çok imkanı inşallah Aşağıya Göklüye de, Yukarı Göklüye de, Halfeti’ye de taşıyacağımıza inanıyorum” dedi.

İlçedeki mahalleri gezen Bakan Çelik’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bakan Çelik’e Halfeti ilçe gezisinde bir de atkı hediye edildi.
Kaynak: İHA