Başkan Külcü’ye İlk Tebrik Ziyareti Vali Başköy’den

30 Mart yerel seçimlerinden yeniden Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ilk tebrik eden isim Vali Sabri Başköy oldu.

Başkan Külcü’ye İlk Tebrik Ziyareti Vali Başköy’den

Çorum Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Başköy, Başkan Külcü ve ekibini kutlayarak görevinde başarılar diledi. Seçim süresince Valilik olarak tüm adaylara karşı objektif olduklarını dile getiren Külcü, herkesin kendini rahat bir şekilde ifade edebildiğini belirtti.

Seçimler Çorum'da demokratik bir ortamda geçtiğini dile getiren Vali Başköy, “Çorum halkı 5 yıl daha Çorum’u yönetme yetkisini size verdi. İnşallah daha önce Çorum'a yapılan hizmetlerin yanına katlanarak daha fazla projeler üretilir. Bu zaman kadar olduğu gibi bundan sonra da hukuki konularda Belediyenin önünüzü açacağız. Sizin yapacağınız projelerin önünü açmak Çorum'un önünü açmak demektir. Bu makamlarda oturan bizler halkın hizmetkarıyız. Uyum içerisinde elimizden ne geliyorsa destekleyeceğiz ve desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Vali Sabri Başköy’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek bir seçimin daha kavgasız, gürültüsüz ve suhuletle tamamlandığını ifade etti.

Seçimlerin huzur içerisinde geçmesinde Çorum Valiliğinin aldığı tedbirler ve bu tedbirlere güvenlik güçlerinin en güzel şekilde uygulamasının büyük önem taşıdığının altını çizen Külcü, “Yeni bir dönem başladı.

Dün dünde kaldı. Dünden dersler çıkaracağız. Kampanya döneminde tansiyonun yüksek olduğu dönemde söylenmiş sözlerin hiçbirisini aklımızda tutmayacağız. Yeni dönem çalışmalarımıza başladık. Devam eden işlerimizi tamamlayacağız. Şehrimiz için, Çorum için hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Kaynak: İHA