Ak Parti Yenifakılı Belediye Başkan Adayı Yalçın Karadavut Açıklaması

AK Parti Yozgat’ın Yenifakılı İlçe Belediye Başkan Adayı Yalçın Karadavut, Yenifakılı’yı çamurdan kurtarıp, modern bir ilçe yapacaklarını söyledi.

Ak Parti Yenifakılı Belediye Başkan Adayı Yalçın Karadavut Açıklaması

AK Parti Yenifakılı Belediye Başkan Adayı Yalçın Karadavut, seçim öncesi miting yaptı. Mitinge Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mitingde konuşan AK Parti Yenifakılı İlçe Belediye Başkan Adayı Karadavut, Yenifakılı ilçesini modern, yaşanabilir bir ilçe yapmak için AK Parti’den Belediye Başkan adayı olduğunu söyledi.

Belediye başkanı seçildikten sonra ilçe halkıyla birlikte Yenifakılı için hizmet yarışında olacaklarını belirten Karadavut, “Biz belediye başkanı olduğumuzda insanlarımıza daha iyi nasıl hizmet ederiz bunun mücadelesini vereceğiz. Belediyecilik bir hizmet işidir. Bir hizmet sevdalısı olarak insanlara faydalı olmayı kendisine şiar edinen birisi olarak başta gönülleri kazanmak için aday oldum, birlik beraberlik içerisinde ortak akıl ile ilçemizin sorunlarını çözeceğiz. Türkiye gelişip büyürken, iller, ilçeler gelişip büyürken, Yenifakılı her zaman gerilemekte ve küçülmektedir. İnşallah 30 Mart’tan sonra AK Parti belediyeciliği Yenifakılı’da hizmete kavuşup, büyüyüp ve gelişecektir” diye konuştu.

Belediyenin asli görevi olan yol, su, temizlik işlerinin aksaman yürüyeceğini vurgulayan Karadavut, “Bizim öncelikle hizmet ve yatırımlarımız insan merkezli olacaktır. Sadece önümüzdeki 5 yılı değil, 2023 yılına kadar yapmak istediklerimizin plan ve projelerini hazırlayacağız. Şehir planlamasından turizme, ticaretten eğitime, sosyal ve kültürel faaliyetlerden spora, ilerlemiş ve değişmiş bir Yenfakılı hedefimiz olacaktır. AK Partinin Türkiye genelinde tartışılmaz belediye hizmetlerinden yerel yönetim tecrübelerinden istifade edeceğiz, bu imkanlardan faydalanacağız. İlçe halkını çamur deryasından kurtaracağız. Köstebek yuvasına dönen yollarımızı asfaltlayacağız. İlçemizde yaşanan su sıkıntısını çözeceğiz. İlçemizin daha hızlı gelişmesini sağlamak için Boğazlıyan-Yenifakı-Kozaklı yolunu genişletilmiş veya duble yol olarak yapılmasını sağlayacağız. Yine Kalaba- Yenifakılı-Yamaçlı ve Poyrazlı yolunu Atatürk yoluna doğrudan bağlanması için çalışma yapacağız. Sosyal belediyeciliğe önem vereceğiz, çocuklarımızın, gençlerimizin gezip dinlenebilecekleri parklar yapacağız. Amacımız Yenifakılı’yı geliştirip büyütmek, Yenifakılı halkına en iyi belediyecilik hizmetlerini sunmaktır. Yenifakılı halkı da bugüne kadar yaşadığı sıkıntıları inşallah 30 Mart’tan sonra AK Parti belediyesi ile son verecektir. Yenifakılı ilçesinin daha iyi hizmet alması için Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ, Milletvekillerimiz Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal her zaman bizimle birlikte olacak, bizim destekçimiz olacak. Yozgat’ta ve Ankara’da her zaman kapımız açık olacak” ifadelerini kullandı.

Daha sonra konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 30 Mart seçimler için son günlere geldik ve Pazar günü karar verip son sözün sandıkta söyleneceğini belirterek, “Belki oyumuzu bir dakikada kullanacağız. Bunun karşılığında yetki verdiğimiz kişi 5 yıl bizi yönetecek eğer emaneti ehline verirsek, doğru kadroyu iş başına getirirse o zaman 5 yıl rahat edeceğiz. Eğer ehil ellere verilmeze 5 yıl saçımızı yolacağız yanlış yaptık diyeceğiz. Onun için son sözü siz söyleyeceksiniz. Son sözü söylerken sadece şahsınız için değil, evlatlarımız için torunlarınız için yaşadığımız kentin geleceği içinde sözümüzü söylememiz lazım” dedi.

AK Parti olarak Yenifakılıları aldatmayacaklarını dile getiren Bozdağ, “Yenifakılı belediyesi daha önce işçinin maaşını dahi ödeyemiyordu. İşçinin maaşını ödeyemeyen, esnaftan aldığını karşılığını ödeyemeyen bir belediye hizmet edemez. Biz belediyede çalışanları başka yerlere gönderdik, şimdi o işçi memur kardeşlerimizi maaşını alıyor. AK Parti’nin Yenifakılı’da onlarsa eseri var. CHP ve MHP Yenifakılı’ya yaptıkları kalıcı bir tane eser göstersinler, gösteremezler çünkü yok. Biz yeni dönemde birilikte çalışalım birlikte koşalım, Yenifakılıyı daha iyi bir duruma getirelim. Bizde mazeret yok Belediye Başkan Adayımız Yalçın Karadavut, size mazeret gösteremeyecek, arkasında AK Parti olacak, Başbakanımız olacak, ben ve milletvekili arkadaşlarım olacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA