Eaton, Yeni Nesil Walform Makinesini Sunuyor

Eaton hidrolik birimi, kompakt ve kanıtlanmış WALFORM makinasının 4. nesli Eaton Walterscheid™ M-WF385Xplus (WAL626385) ürününü sunuyor.

Eaton, Yeni Nesil Walform Makinesini Sunuyor

Eaton hidrolik birimi, M-WF385Xplus ürününü piyasaya sunuyor. En çok talep edilen uygulamaların ihtiyaçlarını karşılayan soğuk biçimleme makinesi M-WF385Xplus’ın kullanımı kolay ve sezgisel, devir süresinden de önemli oranda tasarruf ediyor. Makine denizcilik, petrol ve gaz, tarım, alternatif enerji, üretim, mobil malzeme yükleme ve nakliyat sektörlerinin kullanımına uygun.

Eaton’ın WALFORM sistemi hem elastomerik hem metalden metale contaların sunduğu faydaların yanı sıra, yüksek dinamik yükz altında bile gerekli tutma oranlarını karşılıyor. Kullanımı kolay, kontrol paneline ve başlığa entegre bir ışık sensörüne sahip olan M-WF385Xplus, el ile veya otomatik modda çalıştırılabiliyor ve devir süresini önemli oranda kısaltıyor. Bunun yanı sıra, makineyi parça değişim pozisyonuna geçiren bir değişim anahtarı, enerji tasarruflu talep temelli, sıcaklığa dayalı hava kontrolü, entegre gürültü optimizasyonu ve kontrol panelinde sıfırlanabilir bir sayaç bulunuyor.

WALFORM makinesinin kolay ve esnek kullanılmasını sağlayan, özel tasarlanmış ve dayanıklı bir el arabası da (MW1) bulunuyor. Bu el arabası dirsekli boruların makinanın altından geçirilebilmesine olanak sağlayarak ilave bir avantaj sağlıyor.

Yanlış montajın her tür boru arayüzünde büyük arıza riski oluşturduğunu belirten Eaton Walterscheid Ürün Müdürü Michael Weidenbrück, “WALFORMplus teknolojisi maksimum sistem istikrarı ve güvenliği ile optimum kurulum şartları yaratarak arıza riskini azaltır” dedi.

Kaynak: İHA