Aile Yaşam Merkezi Eğitimleri Artarak Devam Ediyor

Aile Yaşam Merkezi tarafından yürütülen Huzurlu Aile Mutlu Çocuk Projesi kapsamında eğitimler ve toplantılar devam ediyor.

Aile Yaşam Merkezi Eğitimleri Artarak Devam Ediyor

Bayanlara yönelik düzenlenen bilgilendirme toplantısı Kırşehir Belediyesi Nikâh Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Kayseri Acıbadem Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Mustafa Taş tarafından verilen toplantıda Taş, kadın hastalıklarına genel bakış konulu slayt sunumunu yaptıktan sonra bayanların sorularını yanıtladı.

Bu projede ki amacımız daha sosyal, huzurlu ve mutlu bir toplum oluşturarak aile içi iletişimi en iyi seviyeye getirmek söyleyen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ”Bireylikten sıyrılıp aile olabilmenin gücünü hissetmek toplumun en önemli var olabilme sebeplerinden biridir. Kırşehir Belediyesi olarak toplumun en küçük yapı taşı olan aile kavramının öneminin farkındayız. Huzurlu aile mutlu aile demektir. Huzurlu ve mutlu ailede yaşayan bireyler topluma da faydalı olan bireylerdir. Bu proje toplum huzuru ve toplumsal yapıda ailenin yerinin vurgulanması açısından çok önemli ve yerinde bir projedir.

Proje kapsamında eğitimlerimiz devam ediyor. Biz toplumumuzun her kesimini çok önemsiyoruz. Bu yüzden her yaştan insanı ilgilendiren toplantılar ve eğitimler düzenliyoruz. Bayanlarımız, annelerimiz bizim başımızın tacı. Onları her anlamda bilgilendirmek de çok önemli. Bilinçli bireyler, bilinçli toplumu oluşturur düşüncesiyle biz her alanda eğitim düzenliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA