Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal Açıklaması

Demokrat Parti İl Başkanı İsmet Özbakkal, "Biz bu kavgada yokuz.

Medya önünde adeta savaş düzeni alanlar,ne söylediklerinin farkındamı?" dedi.


Özbakkal, "Evde gençler, yaşlılar bu atışmalardan ne anlayacak? Yeter sözü artık millete bırakalım. Ülkemizin tek gündemi tencerenin dibi kara seninki benden karamı?Herkes eteğindeki taşı döksün" diye konuştu.

Özbakkal, "Bu ülke bizim. Demokrat Parti olarak biz toplumsal barışı ve huzuru istiyoruz" ifadesinde bulunarak açıklamasını şu şekilde sürdürdü:
"Biz tarafız ama milletin yanındayız.Biz vatan için ölenlerin, biz ülkemizin için çalışanların yanındayız. Demokrat misyonun ,geldiği her dönem,Türkiye için olduğu kadar,jeopolitik çevresi içinde barışın koruduğu,yalnız iç politikada değil dış politikada da insan haklarının ve eşitliğin savunulduğu dönemlerdir. Bu millet,her daim muzaffer olacaktır. Demokrasi temelli,yani insan hakları temelli bu ülke meseleleri;meselelerin asıl hami si olan millet tarafından neticeye kavuşturulabilecektir.Büyük Milletimizin geçmişte olduğu gibi içinde bulunduğu her türlü sıkıntı, sorun ve engeli aşmasının yolu Milleti yeniden egemen kılmaktır.Tarihin her safhasında bu coğrafyada türlü sorunların üstesinden gelmiş bu Millet, gücü kendisinde bulduğunda inşallah yeniden ve yeniden muzaffer olacaktır. Millet yolunda halisane çalışanlara Allah'ın yardımcı olacağınına olan inancımız tamdır. İşte bu duygu düşüncelerle yerel seçimleri bir adım olarak değerlendiriyoruz."
Kaynak: İHA