Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta Açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Biz iftiralarla yarışamayız. İftirayla rekabet etmeyiz. Kim iftira ediyorsa buyursun birincilik onun olsun. Biz yokuz o tarafta. Bizim oralarda bezimiz yok" dedi.

Bozdağ, Akdağmadeni ilçesine bağlı Umutlu beldesinde partisinin seçim irtibat bürosunun açılış törenine katıldı.

Belde meydanında toplanan kalabalığı ''Rabia'' işareti yaparak selamlayan Bozdağ, seçim otobüsünden vatandaşlara hitap etti. Bozdağ, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin Türkiye ve Yozgat için çok önemli olduğunu vurgulayarak, her seçim döneminde milletin zihnini bulandırmaya çalışanların bulunduğuna dikkati çekti.
30 Mart'taki seçimlerin sadece belediye başkan seçimi olmadığını dile getiren Bozdağ, "Bu Türkiye'nin geleceğinin de oylanacağı seçimdir. Bakın her gün kanallar ayrı iftiraları, gazeteler ayrı iftiraları, ayaklı gazeteler ayrı iftiraları dile getiriyor, milletimizin zihnini bulandırmak için dolaşıyorlar. Gayret ediyorlar" diye konuştu.

- "Dershaneler seçim bürosuna dönüştü"
Bozdağ, bazı özel yurt ve okullarda Başbakan aleyhinde propaganda yapıldığı dile getirerek, şunları kaydetti:
"Bazıları okullarını neredeyse CHP'nin seçim bürolarına dönüştürdüler, dershaneler seçim bürosuna dönüştürdüler. Millet yavrularını 'üniversiteye gitsin' diye dershaneye gönderiyor. Ama onlar 'Tayyip Erdoğan'dan hesap sormak için, intikam almak için' üniversiteye gitsin diye gönderilmiş yavruların ellerine broşürler veriyorlar, kapı kapı gezdiriyorlar. Bu ne hal. Özel okullar maalesef siyasetin merkezi haline getiriliyor. Bütün bunların hepsi bir şey gösteriyor. O da şu. 30 Mart'a kadar sadece CHP değil sadece MHP değil, sadece BDP değil, sadece STK'lar değil başka çevreler de Türkiye'nin önünü kesmek için gayretin içerisinde olacak."
-"Kim iftira ediyorsa buyursun birincilik onun olsun"
AK Parti'nin iftira ile değil, hizmet siyaseti yaptığını anlatan Bozdağ, konuşmasını şöyle tamamladı:
"Biz iftiralarla yarışamayız. İftirayla rekabet etmeyiz. Kim iftira ediyorsa buyursun birincilik onun olsun. Biz yokuz o tarafta. Bizim oralarda bezimiz yok. Bundan sonra da Allah'ın izniyle olmayacaktır. Biz yaptıklarımızla yapacaklarımızla huzurlarınızda olacağız. Hep konuşuyorlar Tayyip Erdoğan'a iftira atıyorlar. Peki neden Bahçeli'ye atmıyorlar, neden Kılıçdaroğlu'na atmıyorlar. Atmazlar. Çünkü onların ağacında taş atmaya değecek tek bir tane bile meyve yok. Onun için atmıyorlar."
Bozdağ, Belekcehan beldesinde de seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı.

Kaynak: AA