Kiğılı'dan Ak Partili Adaya Destek

Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş'ın kent için büyük bir şans olduğunu söyledi.

Forum Aydın'da seçim çalışmalarını sürdüren AK Partili adaya destek veren Kiğılı, "Mustafa kardeşim uzun yıllardır dostumdur. Yılllardır devlete olan hizmetini çok iyi biliyoruz. Memleketi Aydın'a hizmet etmek istiyor. Mustafa Savaş, Aydın için büyük bir şanstır" dedi.

Mustafa Savaş'ın AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanması durumunda kentlilerin güleceğini belirten Abdullah Kiğılı, "Kendisi son derece reformist, fevkalade tecrübelidir. Ben de bugün kendisine destek vermeye ve mutluluğunu görmeye geldim. Fenerbahçe Kulübü adına da geldim. Adaylığının hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Allah utandırmasın" diye konuştu.

- "Fenerbahçe camiasını yanımızda hissetmek ayrı bir güçtür"
Kiğılı'ya desteğinden dolayı teşekkür eden Savaş ise "Abdullah Ağabey yanımıza gelerek bize güç ve destek verdi. Ayrıca Fenerbahçe camiasını yanımızda hissetmek ayrı bir güçtür. Çalışmalarımız devam ediyor. Çarşıda, pazarda çok büyük bir coşku var. İnşallah 30 Mart akşamı bu coşku, bu heyecan zaferle sonuçlanacak. 30 Mart'tan sonra da Aydın hak ettiği yere kavuşacak. Biz o kaybolan yılları, 30 Mart'tan sonra telafi etmeye başlayacağız" dedi.

Kaynak: AA