Bozbey Fabrika İşçileriyle Yemek Yedi

Nilüfer Belediye Başkanı ve Başkan adayı Mustafa Bozbey, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Marpak Ambalaj Fabrikasını ziyaret ederek çalışanların sıkıntılarını dinledi.

Bozbey Fabrika İşçileriyle Yemek Yedi

Yerel seçim çalışmalarına Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikaları ziyaret ederek devam eden Nilüfer Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Marpak Ambalaj fabrikası çalışanlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Çalışanların sorunlarını dinleyen Mustafa Bozbey, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa’nın alt merkez sorunu yaşadığına dikkat çeken Bozbey, “Bursa’nın en önemli sorunlarından bir tanesi “Alt Merkez” sorunudur. İnsanlar günlük ihtiyaçlarını karşılamak için kentin bir ucundan öbür ucuna gitmek zorunda kalıyorlar. Biz bu sorunu çözmek için Nilüfer’in birçok yerinde merkezler oluşturuyoruz. İhsaniye Kent Meydanı projesinin sonuna geldik aynı şekilde Beşevler’de İbrahim Yazıcı Stadyumu’yla yapımına başladığımız Beşevler Kent Meydanı’nı önümüzdeki süreçte tamamlayacağız. Ertuğrul Mahallesi ve Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı’nın bulunduğu yeri merkez haline getiriyoruz. Bu projeleri de vatandaşlara sunarken yap-işlet-devret modelini kullanıyoruz. Belediyeler tüccar değil, belediyelerin amacı sosyal hizmetler sunmak. Bizler de yap-işlet-devret modeliyle bu merkezleri Nilüfer’e kazandırarak, Nilüfer’in daha yaşanabilir bir kent haline getirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA