Mondi Tire Kutsan, Fresh Türkiye'ye Katıldı

Mondi Tire Kutsan, İstanbul Fuar Merkezi'nde 3'üncüsü gerçekleşen Fresh Türkiye'de yaş sebze ve meyve sektörü oyuncuları ile bir araya geldi.

Mondi Tire Kutsan açıklamasına göre, taze meyve, sebze, narenciye, organik meyve-sebze ve paketleme sektörü ile bölge ülkelerinden gelen ziyaretçilerin buluşma noktası Fresh Türkiye'de, oluklu mukavva ambalajlarının kalitesi sergilendi.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Mondi Tire Kutsan Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Tiftik, Tarım Bakanlığı verilerine göre Türkiye'de yaş sebze ve meyve ürünleri ihracatının, gelecek dönemde daha da artmasını beklediklerini belirtti.

Tiftik, Fresh Türkiye Fuarı sayesinde üreticilerin yaş sebze ve meyveleri yurt dışındaki alıcılara tanıtma fırsatı yakaladığını kaydederek, yurt dışından gelecek alıcıların ise sektörün temsilcileri ile bir araya geldiğini aktardı.
Mondi olarak ürettikleri inovatif ambalaj çözümleri ile Fresh Türkiye'de ön plana çıktıklarını dile getiren Tiftik, "45 milyon tonluk meyve-sebze üretimiyle dikkat çeken Türkiye pazarında, sıradışı ve dayanıklı ambalaj çözümlerimizle önemli mesafeler kat etmeyi arzuluyor, Mondi gibi global bir kağıt ve ambalaj grubunun bir parçası olmanın avantajıyla yeni fırsatlar yakalamak istiyoruz. 5-7 Şubat tarihleri arasında da dünyanın en büyük yaş sebze ve meyve fuarı olan Berlin Fruit Logistica Fuarı'nda ürünlerimizle ülkemizi temsil ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA