Ak Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş Açıklaması

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Kastamonu Belediyesi’nde 25 yıllık çalışma hayatı bulunduğunu, KASKİ ve Fen İşleri Müdürlüğü görevlerini yürüttüğünü ve Kastamonu’nun sorunlarını bildiğini vurgulayarak, kendisine güvenilmesini istedi.

Ak Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş Açıklaması

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Doğakent Sitesi sakinleri ile bir araya geldi. Sitenin toplantı salonunda gerçekleştirilen sohbet toplantısında sinevizyon eşliğinde Kastamonu’ya yapmayı planladığı projeler hakkında bilgiler veren Tahsin Babaş, Kastamonu’nun daha yaşanabilir bir kent olması için AK Parti’den Belediye Başkanlığına aday olduğunu söyledi.

Tahsin Babaş, “Sizlerden aldığım güçle, Belediye Başkanlığı gibi kutsal bir makamda sizlerin mutluluğu için görev yapmak istiyorum. İsraf ve yolsuzluğu önleyen, liyakatla çalışan, etkin, verimli, yaptıklarını şeffaf bir şekilde sergileyen ve hesap veren, vatandaşa yük getirmeyen hizmet ilkelerine sahip belediyecilik anlayışı ile görev yapacağım” dedi.

“İşaretler, varılacak hedefi olanlar içindir” diyen Tahsin Babaş, kendisinin hedefini ortaya koyduğunu belirterek, “Ümide ihtiyacı olan Kastamonu’ya ümit, sorunları olan Kastamonu’ya çözüm, yeni ufuklara ihtiyacı olan Kastamonu’ya gelecek ve modern bir kent olması için çalışan içinizden biri olarak, Kastamonu’nun 21’inci yüzyıla uygun bir il olması ile ilgili projeler hazırladım. Bu projelerimi; değişim, kültürel ve sosyal projeler adı altında topladım” dedi.

Kastamonu’nun her mahallesinde ve her sokağında bir çalışmasının olduğuna dikkat çeken Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, “Kastamonu’yu karış karış tanıyan, sorunlarını ve çözüm yollarını bilen bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. Doğakent Sitemizin sorunlarını ve eksikliklerini de biliyorum. Allah nasip ederse bunları sizlerle birlikte tek tek çözerek tamamlayacağız. Sitemizde park yeri olarak ayrılan bölgelerin düzenlenip daha modern, daha yaşanabilir hale getirilmesi için gerekeni yapacağım. 35 dönüm arazinin peyzaj alanlarının düzenlenmesi ve sulama sisteminin düzenli bir hale getirilmesi sağlanacak. Site ulaşımı için alternatif yol olarak çevre yoluna bağlantı yapılacak. Bölgemizin eksikliklerinden biri olan caminin yapımı için gerekli destek verilecek. Sokağımızdaki başıboş hayvanlarımız hususunda yeni yapılmış olan geçici hayvan bakımevi daha aktif hale getirilecek. Siteye dolmuşların daha sık sürede gelmelerini sağlayacağım. Ayrıca toplu taşımada artık şoförlerimiz eğitimden geçmiş, halkla diyalogları daha güçlü olan insanlar olacaktır. İşte, ana başlıklar altında size açıklamaya çalıştığım projelerimin tümü hazırlanmış, yetki aldığım andan itibaren de hayata geçecektir. Zaten, yapılırken heyecan duyulmayan işler başarılamaz. Bu heyecan bizim içimizde var. Biz sizlerle birlikte başaracağız” dedi.

“Belediye başkanlığı gibi kutsal bir görevi sizlerin desteği ile üstlendiğimde hiç zaman kaybetmeden modern kentlerde olan tüm gelişmeleri ve Doğakent Sitesi ile ilgili projelerimizin tümünü hayata geçireceğim” diyen Ak Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, “Gerçek hizmet sunan insanların değeri, karşısındakilere verdiği değerle ve güvenle anlaşılır. Bize güvenin, 25 yıllık belediyecilik tecrübeme güvenin” diye konuştu.

“KASTAMONUSPOR’U 1. LİGE TAŞIYACAĞIZ”
Kastamonu’da spora ve sporcuya gereken önemin verilmesi gerektiğini savunan Tahsin Babaş, Kastamonuspor’u 1. Lige taşımak için mücadele edeceğini belirtti.

Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, şunları kaydetti: “Bu konuda benim hayalim Kastamonuspor’u 1. Lige çıkarmaktır. Bu hayalimi gerçekleştirmede ise, bana hiç kimse engel olamaz. İnşallah bize yetki verildiğinde hedefimiz Kastamonuspor’u 1. Lige çıkartmaktır. Kastamonuspor’umuzun şu günlerde maddi ve manevi sorunları bulunuyor. Aslında bizdeki sorun inanmamaktan geliyor. Dışarıdaki taraftarlar dahi, Kastamonuspor’un başarılı olacağına inanmıyor. Ama ben inanıyorum. Kastamonuspor’un 1. Lige çıkartılmasında sizlerle birlikte bu işi başaracağımıza inanıyorum. Ayrıca biz olaylara eleştirisel değil, çözüm odaklı bakıyoruz. Önemli olan sorunlara çözüm getirmektir, eleştirmek kolaydır. Muhalefetin işi, zaten her zaman eleştirmektir. Biz ise, hedeflerimizi önümüze koyduk ve inşallah 30 Mart’ta bize yetki verilirse hedeflerimize ulaşmak için hemen çalışmalara başlayacağız. Kastamonuspor’un 1. Lige çıkması için somut adımlar atılması gerekiyor. Sadece buralarda konuşmakla olmuyor. Biz ise, bu somut adımları atacağız. Bu konuda sizlere de güveniyorum, sizlerin de bize güvenmesini istiyorum”
Kaynak: İHA