Chp Milletvekili Müslim Sarı’nın Evine Hırsız Girdi

CHP İstanbul Milletvekili Müslim Sarı’nın Ankara’daki evine hırsız girdi.

Sarı, içinde şahsi bilgileri ve çalışmalarının bulunduğu bilgisayarının, bazı elektronik eşyalarının ve birkaç tane ziynet eşyasının çalındığını belirtti.


CHP İstanbul Milletvekili Müslim Sarı'nın Çankaya Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak’ta bulunan evine giren hırsızlar, televizyon, cep telefonu, dizüstü bilgisayar, tablet bilgisayar, ziynet eşyası ve ayakkabı çaldı. Evine döndüğünde, kapı kilidinin kırık olduğunu fark eden Sarı, polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Sarı’nın evinden parmak izlerini toplayıp, delil arama çalışmaları yaptı.

Sarı, öğlen saatlerinde evinden ayrılıp TBMM’ye gittiğini, akşam saatlerinde döndüğünde ise kapı kilidinin kırıldığını fark ettiğini söyledi.

İlk incelemelere göre, hırsızların birkaç kişi olduğunun belirlendiğini belirten Sarı, 3 yıllık çalışmalarının ve kişisel bilgilerinin içinde olduğu dizüstü bilgisayarının çalındığını, evraklarının ise dağıtıldığını ifade etti.

Cep telefonu, tablet bilgisayarı, 2 adet televizyonu ve ziynet eşyalarının da çalındığını kaydeden Sarı, "Olay yeri inceleme ekipleri geldi, henüz tespit edilmiş net bir parmak izi yok. Çünkü eldiven kullanmışlar, kilidi kırmışlar. Emniyetli bir kapıydı, alttan ve üstten dilleri vardı. Apartmanda kamera da yok. Görgü tanığı da yok. Karşı tarafta hastane, arkada da market var ama açıları uygun mu bilmiyorum. Bunu emniyetteki arkadaşlar değerlendirecek" dedi

Kaynak: İHA