Aydın Marangozlar Siyasi Partilerin Seçim Çalışmalarına Katılacak

Aydın Marangozlar Odası Başkanı Süleyman Algün, Oda Yönetim Kurulu olarak siyasi partilerin seçim çalışmalarına katılma kararı aldıklarını belirtti.

Aydın Marangozlar Siyasi Partilerin Seçim Çalışmalarına Katılacak

Aydın Marangozlar Odası Başkanı Süleyman Algün, yaptığı açıklama; “Siyaset ülkemize hizmet etmenin en üst seviyesi olduğunu/olması gerektiğini inanıyoruz. Doğal olarak siyasetçilerimiz de bu hizmetin bir parçası olduğunu çok iyi biliyoruz. Parti ve siyasi ideolojiler elbette partilerin temel ilkelerindendir ve birçoğunun temel amaç ve gayesi ülkemize ve halkımıza hizmet etmek için çalışmaktadırlar. Biz Aydın Marangozlar Odası Yönetimi olarak Siyasi partilerimizden gelecek ve ulaşabildiğimiz partilerimizin Büyükşehir ve Efeler Belediye Başkan Adaylarının çalışmalarına 1 gece veya gündüz programına katılmak için bir karar aldık ve bunu gerçekleştireceğiz” dedi.

Siyaset ve siyasetçilerin toplumun içerisinden birer birey olduklarına dikkat çeken Algün, “Siyaset ve siyasetçiler bizim insanlarımız. Bizim için ve ülkemiz için çalışan maddi manevi ciddi çaba harcayan adaylarımızın ve partilerimizin çalışmalarını yerinde görmek istiyoruz. Siyasi partilerimiz katılabileceğimi programlarına odamıza ulaştırmaları durumunda yönetim kurulu olarak davete icabet edeceğimizi ve bu çalışmanın tamamen tüm adaylarımızın emeğini yerinde görmek olduğunu, çalışan adaylarımıza bir nebze destek olabilmek içindir. Aydın ve ülkemizin kazanması için çalışan gayret eden partilerimize ve adaylarımıza başarılar dileriz” diye konuştu.

Kaynak: İHA