Amcaoğlunu Kahvenin Ortasında Pompalı Tüfekle Vurdu

Aydın’da, kahvede okey oynayan iki amcaoğlu arasında çıkan kavgada kan aktı.

Amcaoğlu tarafından kahvenin ortasında pompalı tüfekle vurulan şahıs, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.
Olay, bu akşam saat 20.00 sıralarında Aydın merkeze bağlı Dalama beldesi Kuloğulları köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; köye yakın bir maden ocağında işçi olarak çalışan evli ve bir çocuk babası Gürkan Şahin (28), köy kahvehanesinde amcasının oğlu E.Ş. (30) ile okey oynarken bir süre sonra aralarında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kahveden ayrılan E.Ş., evinde bulundurduğu pompalı tüfek ile geri döndü. E.Ş., kahvede oturanların gözü önünde amcaoğlu Gürkan Şahin’e ateş etmeye başladı.

Göğsü ve koluna isabet eden iki kurşunla ağır yaralanan Gürkan Şahin, ambulansla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Gürkan Şahin’in cenazesi morga kaldırıldı.

Olayın ardından hastaneye akın eden Gürkan Şahin’in yakınları, acı haberi alınca hastane önünde sinir krizi geçirdi. Şahin’den geriye hayatını kaybettiği kahvede çekildiği fotoğraflar kaldı. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan E.Ş., sorgulanmak üzere karakola getirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA