Çan Belediyesi Termal Otel ve Spa Hizmete Girdi

Çan Belediyesi Termal Otel ve SPA düzenlenen törenle açıldı.

Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, törende yaptığı konuşmada, projeyi ilk açıkladıklarında, bunu gerçekleştirememeleri halinde önümüzdeki seçimlere adaylığını koymayacağını söylediğini, ancak projenin en kısa sürede tamamlanarak hizmete açıldığını bildirdi.
Çok heyecanlı olduklarını dile getiren Kuzu, şöyle konuştu:
"İlçemiz adına heyecanlıyız, mutluyuz, gururluyuz. Bugün yılların hayalini gerçekleştirerek Çan tarihine inşallah hep birlikte imza atacağız. Yıl 2009, bir dönem kapandı, yeni bir dönem başladı Çan'da. 29 Mart 2009 bir kırılma noktasıydı güzel Çan'ımız için. Allahüteala takdir etti, hemşehrilerimiz bize yetki verdi, teveccüh gösterdi ve iş başına getirdi. Biz de siz değerli hemşehrilerimizin güvenine layık olmaya çalıştık. Geçen bu 5 yılı yatarak, bakarak değil, çalışarak geçirdik. Çan'ımız için çalışıyoruz, Çan'ımızın sorunlarını çözüyoruz ve bu konuda da iddialıyız. Tarih yazılanları yada yapılanları unutmaz."
Törene AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Çanakkale Belediye Başkan adayı Mehmet Daniş, Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Jülide İskenderoğlu da katıldı.

Törenin ardından Rafet El Roman bir konser verdi.
Kaynak: AA