İstanbul Toyota Plaza Alj'ye Ödül

İstanbul Toyota Plaza ALJ, Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ'nin belirlediği başarı kriterlerine göre 5 dalda ödül aldı.

Toyota açıklamasına göre, Toyota'nın başarılı İstanbul bayisi Toyota Plaza ALJ, 2013 yılında başarılarına yenilerini ekledi. İstanbul Toyota Plaza ALJ, Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ'nin belirlediği başarı kriterlerine göre "Bayi Performans Ödülü", "Bayi Performans Satış Birincisi", "Bayi Performans Satış Sonrası Birincisi", "Mutlak Müşteri Memnuniyeti Satış İkincisi" ve "Üstün Başarı Ödülü"ne layık görüldü.

Bunun yanında 2012 senesinde Ankara Toyota Plaza ALJ'de, Bayi Performans Ödülü, Bayi Performans Satış Sonrası İkinciliği, Müşteri Memnuniyeti Kategorisinde, Mutlak Müşteri Memnuniyeti Satış Sonrası ikincisi ve Üstün Başarı ödüllerini kazanmıştı. İstanbul ToyotaPlaza ALJ'nin ödülü Berlin'de düzenlenen Toyota Avrupa Bayi Toplantısı'nda plaza yetkililerine sunuldu.
İstanbul Çekmeköy'de 8 bin metrekarelik alanda Toyota'nın Satış, Servis, Yedek Parça, Sigorta ve İkinci El hizmetlerini 63 uzman ekip ile yürüten Toyota Plaza ALJ için en önemli konuların başında müşteri memnuniyeti geliyor. Müşteri memnuniyeti konusunda çok sayıda eğitim alan ALJ Plaza çalışanları ayrıca Misafir Ağırlama Projesini de geliştirdi. MAP adı verilen proje de Türk kültürüne paralel olarak plazalara gelenler en iyi şekilde ağırlanıyor ve kendilerine her konuda yardımcı olunuyor.
ALJ Otomotiv Perakende Operasyonlar Genel Müdürü Gökhan Aşıkoğlu, Toyota için müşteri memnuniyetinin satıştan önce gelen bir kavram olduğunu belirterek, "Tüm çalışanlarımızın gayretiyle bu başarıyı elde ettik. Bu başarımız otomotivde sürdürülebilir başarıya güzel bir örnek oldu" açıklamasını yaptı.
Kaynak: AA