Çanakkale Belediye Başkanı Gökhan'ın Ziyaretleri

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın, sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretleri sürüyor.

Gökhan, Türk Sağlık Sendikası Çanakkale Şubesi, Türk Hava Kurumu Çanakkale Şubesi, Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği Derneği (ÇATOD) ve Miralay Şefik Avcılık ve Atıcılık Kulübü'nü ziyaret etti.
Ziyaretlerine Türk Sağlık-Sen'den başlayan Gökhan, Şube Başkanı Turan Çavdar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Bir süre önce genel kurullarını tamamlayan sendika temsilcilerini tebrik edip, yeni görevlerinde başarı dileyen Gökhan, sendika faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Başkan Gökhan, daha sonra Türk Hava Kurumu (THK) Çanakkale Şube yöneticileriyle buluştu. Şube Başkanı Metin Sarf, kurum faaliyetleriyle ilgili bilgilendirme yapıp, Çanakkale'de meslek yüksekokulu açılması için girişimlerinin bulunduğunu söyledi.

Kentin turizm yatırımcılarını çatı altında toplayan ÇATOD'u da ziyaret eden Gökhan, turizm faaliyetlerinin yanı sıra, yerel yönetim kanalıyla gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Başkan Gökhan'ın son durağı Miralay Şefik Avcılık ve Atıcılık Kulübü oldu. Gökhan, avcılık faaliyetleri başta olmak üzere kent gündemine ilişkin sohbet etme imkanı buldu.
Kaynak: AA