Adana'da Trafik Kazaları Mobese Kameralarına Yansıdı

Adana'da meydana gelen trafik kazalarından bazıları, MOBESE kameralarına yansıdı.

İl Emniyet Müdürlüğü, kentte meydana gelen yaralamalı ve hasarlı trafik kazalarının MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerini basınla paylaştı.
Görüntülerde, D-400 Karayolu Polis Okulu Kavşağı'nda iki otomobilin çarpışması yer alıyor. Karacaoğlan Caddesi'nde ise hızını alamayan bir otomobilin bir motosiklet arkadan çarpması kameralar tarafından kaydedildi. Turgut Özal Bulvarı'nda da kafa kafaya çarpışan iki otomobilden biri çarpma ve hızın etkisiyle kaldırıma çıkıyor.
D-400 karayolu Türkkuşu Kavşağı'nda kayıtlara giren bir başka kazada da bir otomobil ile hafif ticari araç çarpışmanın etkisiyle yola savruluyor. Gazipaşa Bulvarı'da seyir halindeki bir otomobil tali yoldan hızla gelen hafif ticari araçla çarpışıyor. Kenan Evren Bulvarı'nda da hızını alamayan otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek, kaldırma çarptıktan sonra refüje çıkarak durabiliyor.
Kozan Yolu Dadaloğlu Kavşağı'ndaki kazada ise bir otomobil ve hafif ticari aracın, dönerli kavşaktaki çarpışması kameralara yansıyor. Özler Caddesi 5 Ocak Meydanı'nda da hızla gelen minibüsün yayaya çarpması görüntülere yansıdı. Baraj Caddesi Hastaneler Kavşağı'nda ise motosiklet ile otomobilin çarpıştığı, kazanın etkisiyle de motosikletteki 2 kişinin yaralandığı görülüyor.
Görüntülere yansıyan 9 trafik kazasının meydana geldiği gözlemlendi.
Kaynak: AA