Sedefçi'ye Dsp'den Destek Ziyareti

DSP Parti Meclisi Örgüt Kurulu Başkan Yardımcısı Bayram İğdeli ve Parti Meclisi Örgüt Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yeşilyurt, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’yi makamında ziyaret etti.

Sedefçi'ye Dsp'den Destek Ziyareti

Kısa süre önce CHP'den istifa ederek DSP'ye geçeceğini açıklayan Sedefçi'yi aralarında görmekten büyük mutluluk duyacaklarını kaydeden İğdeli ve Yeşilyurt, "Sayın Hamdi Sedefçi’yi partimizde görmekten büyük mutluluk duymaktayız. Genel Başkanımız Masum Türker’in bilgisi ile kendisini ziyaret ederek, Edirne’deki seçim çalışmalarımız hakkında ön görüşme yaptık. Sayın Sedefçi, belediye başkanlığı döneminde Edirne’de önemli başarılara imza atmıştır ve Edirne halkının sevgisini kazanmıştır. Halkın sevgisini ve takdirini kazanmış bir isim olan Hamdi Sedefçi, yine Edirne halkının desteği ile seçilecektir. Edirne halkının Hamdi Sedefçi’ye olan inancı ve güveni ile Edirne Belediye Başkanı olacağına inancımız ve güvenimiz tamdır” dediler.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, İğdeli ve Yeşilyurt’un ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "DSP Genel Başkanı Sayın Masum Türker ile sık sık telefonla görüşerek, seçim çalışmalarımız hakkında konuşuyoruz. Bugün de Sayın İğdeli ve Yeşilyurt ile yüz yüze görüşmeler yaptık. Edirne halkından aldığım güven ve destekle, 30 Mart’ta tekrar Edirne’nin belediye başkanı olacağıma inancım tamdır. 20 yıllık belediye başkanlığı tecrübem ve heyecanımla Edirne’mizi hizmetlerin en iyisini sunmaya devam edeceğim" ifadelerini kaydetti.

DSP Trakya Bölgesi Sorumlusu ve Parti Meclisi Örgüt Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yeşilyurt, ziyaret sonunda, “Sayın Genel Başkanım Masum Türker’in izniyle buraya geldik. Belediye Başkan adayımız Hamdi Sedefçi ile görüşmelerimizi yaptık. Çok olumlu bir havada geçti. Ve bundan sonraki süreçte neler yapabileceğimizi birlikte konuştuk. Bir takım kararlar aldık. Bundan sonra Edirne’de her taraf maviye boyanacak. İnşallah ak güvercinle Edirne’de yeni bir sayfa açılacak. Edirne’nin bence bundan sonraki süreçte yüzü gülecek. Edirne’de Hamdi başkanımla ve demokratik sol partili arkadaşlarımızla birlikte bu işi götüreceğiz” diye konuştu.

Ziyarete, İğdeci ve Yeşilyurt'un yanında DSP Edirne Merkez İlçe Başkanı Basri Çetintaş ve DSP Küplü Belediye Başkan Adayı Raif Taşkın da eşlik etti.
Kaynak: İHA