Koç'tan, Ak Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel'e Sürpriz

Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç, seçim programı nedeniyle Efeler ilçesinde bulunan herkesle yoğun bir şekilde iletişim kurmaya özen gösteren AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel'e bir sürpriz yaptı.

Koç'tan, Ak Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel'e Sürpriz

Sanayici ve işadamı kimliği nedeniyle, çalışan kesimin sorunlarına önem veren ve bu nedenle sanayi sitelerini sık sık ziyaret programına alan Pekgüzel, 1. Sanayi Sitesi esnafına yaptığı ziyaret esnasında, partisinin eski Bakanı Atilla Koç ile karşılaştı. Köşk, İncirliova, Didim ilçe teşkilatlarını ziyaret edip adaylarla birlikte seçim çalışmalarına katılan Atilla Koç, seçim programı nedeniyle Efeler’de 1. Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel'e eşlik etti.
Pekgüzel'in, vatandaşa göstermiş olduğu yakın ilgi nedeniyle kendisini kutlayan Bakan Koç,"Pekgüzel'in çalışkanlığı ve bitmeyen enerjisini takdirle izliyorum. 30 Mart 2014 yerel seçimlerine çok kısa bir süre kaldı. Kalan süre içerisinde Aydın ve 17 ilçenin seçim çalışmalarında gerekli desteği vermek için bana görev verildi.

Bu görevi severek aldım. Elimden gelen desteği belediye başkan adayları ve teşkilatlar için vereceğim. Seçimlere kadar her gün bir başka ilçede partili arkadaşlarımızla bir araya gelerek gerekli desteği vereceğiz" dedi.

Sanayici esnafının üreten kesim olduğuna vurgu yapan Yalçın Pekgüzel ise; “Üreten toplum güçlenen toplumdur. Sizler emeğinizle toplumun yükünü taşıyan ve güçlenmesini sağlayan değerlerisiniz” dedi.

Genciyle, yaşlısıyla tüm sanayi esnafının ve çalışanların elini sıkarak dertlerini dinlemeye geldiğini ifade eden AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, kendisinin bir siyaset adamı olmadığını ancak şehrin gelişmesi için gereken hizmete talip olduğunu belirtti.

Pekgüzel, “Siyaset adamı değil, hizmet adamıyım. üreten toplum güçlenen toplumdur. Aydın'ı güçlendirmeye geldim. Benim için siyasi bir taraf yok. Benim tek hedefim, birlikte görev yapacağımız arkadaşlarım ve Aydın halkı ile birlikte kentin gelişmesine ve büyümesine katkı sağlayacak hizmetler yapmak. Bu amaçla çıktığımız yolda sizlerin de desteğiyle her anlamda güçlenmiş bir şehir yapısını oluşturmak istiyoruz” diye konuştu.

Birkaç sanayi esnafı, sanayi sitesi esnafının seçimden seçime hatırlandığı ile ilgili yorumuna da açık yüreklilikle yanıt veren Pekgüzel, seçimden seçime değil her zaman üretenin yanında olmayı görev bildiğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA