Mezun Oldukları Okula Hizmetli Kazandırdılar

Torbalı Ticaret Meslek Lisesi Mezunlar Derneği’nin girişimleri ile mezun oldukları okula yeni bir hizmetli kazandırıldı.

Mezun Oldukları Okula Hizmetli Kazandırdılar
Geçtiğimiz günlerde işbaşı yapan hizmetli, uzun zamandır okulda olan hizmetli ihtiyacını karşılayacak. Dernek Başkanı Cemil Zeybeker, dernek olarak verdikleri çaba sonucu okula hizmetli kazandırılmasını sevinçle karşıladıklarını söyleyerek, “Bize destek olan Torbalı Kaymakamı Aydın Memük ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ruhi Gündoğdu’ya teşekkür ederiz” diye konuştu.


‘İKİ HİZMETLİ YETERSİZ KALIYORDU’
Ticaret Meslek Lisesi’nde mevcut 750 öğrencinin bulunduğunu ve ikili öğretim yapan okulda sadece 2 hizmetlinin temizlik işlerine koşturduğunu söyleyen Başkan Zeybeker, “Okulun bahçesi dâhil 4 bin 600 metrekare, okul binası ise 2 bin 600 metrekarelik bir alana sahip. Sabahçı ile öğlenci olmak üzere ikili eğitim verilmekte ve sadece 2 hizmetlinin bulunduğu okulumuzda hizmetliler yetersiz kalmaktaydı. Dernek olarak girişimlerimiz sonucu nihayet 1 hizmetli daha göreve başladı” şeklinde konuştu.

‘OKULUMUZ ARTIK DAHA HİJYENİK OLACAK’
Özellikle toplu yaşanan yerlerde hastalık yapan bakteri ve virüslerin kolayca yayıldığını aktaran Zeybeker, okulların ise bu tür toplu yaşanan yerlerin başında geldiğinin üzerinde durdu. Dernek Başkanı, “Yeni hizmetlinin işbaşı yapmasıyla birlikte, bundan sonra okulumuz hijyenik ve sağlıklı olması için yeteri kadar hizmetli istihdam etmiş oldu” diye konuştu.

Kaynak: İHA