Taraklılı Kadınlar Hizmetleri Gezdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hizmet tanıtım gezileri kapsamında misafir edilen Taraklılı kadınlara hayata geçirilen projeler tanıtıldı.

Taraklılı Kadınlar Hizmetleri Gezdi
Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, düzenlenen gezi için Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çözüm Masası Birimi tarafından düzenlenen hizmet tanıtım gezileri devam ediyor. Vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşlarından gelen talep üzerine gerçekleştirilen programlarda Büyükşehir Belediyesi’nin kültürden çevreye ulaşımdan sosyal hizmetlere kadar bu alanlarda hayata geçirdiği projeler tanıtılıyor. Bu kapsamda vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği hizmet tanıtım gezilerinde Taraklılı kadınlar misafir edildi.

HES, Sakaryapark, Ofis Sanat Merkezi, Sakarya Sanat Galerisi, Ziya Taşkent Konser Salonu, Yenikent Park, Korucuk Park, Hayvan Barınağı, Katı Artık Depolama Sahası’nı gezen vatandaşlar, hayata geçirilen çalışmalar ile ilgili Çözüm Masası personelinden bilgi aldı. Geziye katılan Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, düzenlenen program için Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Kaynak: İHA