Taraftar Derneğinden Antalyaspor'a Destek Kampanyası

ADSTAR Batı Antalyasporlular Derneği'nin, "İlçeler bayraklanıyor" sloganıyla Antalyaspor'a destek kampanyası başlattığı bildirildi.

Dernek Başkanı İsmail Gödüç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kemer, Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinde Antalyaspor'a destek kampanyası başlattıklarını belirterek, kampanya kapsamında yerel idareciler, siyasetçiler ve işadamlarından Antalyaspor'a destek beklediklerini söyledi.

Kampanya kapsamında başta ilçe Kaymakamları, belediye başkanları ve iş adamlarını ziyaret edeceklerini ifade Gödüç, şöyle konuştu:
"Amacımız Antalyaspor'a destek olarak, takımımızın hak ettiği ligde olmasını sağlamak. Bu konuda Antalyaspor'a gönül veren herkesi takımımıza destek olmaya çağırıyoruz. Bunun için takımımızı deplasman maçlarına yalnız bırakmayacağız. İlk deplasman olan Osmanlıspor maçında, büyük bir taraftar grubuyla takımımızı desteklemek istiyoruz" dedi.

Gödüç, Antalyaspor'a destek olmak için her türlü imkanın var olduğunu dile getirerek, sadece maçlara giderek değil, Antalyaspor'un her türlü forma, atkı gibi ürünlerini satın alarak da takıma destek olunabileceğini kaydetti.

Kaynak: AA